Išči po strani...
 

Najuspešnejši trenerji v sezoni 2016/2017

Ljubljana - Ob koncu sezone 2016/2017 je Združenje košarkarskih trenerjev Slovenije izbralo najuspešnejše trenerje sezone in vseh tekmovanj. Izbor je potekal na podlagi spletnega glasovanja članov. Dobitniki bodo prejeli plakete in priznanja v sklopu vidnejših košarkarskih dogodkov.

Ob koncu tedna začetek ligaških tekmovanj

Ljubljana - Izvršni odbor Košarkarske zveze Slovenije je podprl predlog predstavnikov združenj klubov in Društva košarkarskih sodnikov Slovenije glede višine sodniških stroškov. Vsa ligaška tekmovanja se bodo tako začela ob koncu tega tedna.

Sklicana korespondenčna seja glede začetka tekmovanj in novega selektorja

Ljubljana - KZS je danes sklicala korespondenčno sejo. Predlog prve točke je, da se sklep pod točko 8., 24. redne seje IO KZS, zamrzne do 30. aprila 2018. KZS predlaga, da se za selektorja članske reprezentance za obdobje kvalifikacij za SP imenuje Radovana Trifunovića.

KZS in predstavniki klubov ogorčeni nad izsiljevanjem DKS

Ljubljana – Izvršni odbor KZS je na junijski seji sprejel sklep o višini sodniških stroškov. Pri tem je na pobudo predstavnikov vseh klubov znižal dosedanjo višino potnih stroškov. V zadnjih tednih je Društvo košarkarskih sodnikov Slovenije zaradi omenjenega sklepa zagrozilo z bojkotom sojenja. KZS bo kljub temu skušala zagotoviti nemoten...

Hidria po dveh zmagah proti Pivki v 3. SKL

Ljubljana - Košarkarski klub Hidria bo v sezoni 2017/2018 nastopal v 3. SKL. Drugouvrščena ekipa 4. SKL v tej sezoni je v dodatnih kvalifikacijah za nastop v 3. SKL proti Pivki zabeležila dve zmagi.

Žoltasti Troti prvaki 4. SKL!

Ljubljana - V petek smo dobili tudi prvaka 4. SKL v sezoni 2016/2017. Naslov je romal v Novo mesto k ekipi Žoltastih Trotov, ki so v tekmovanju pod okriljem KZS nastopali drugo sezono. Na drugem mestu so sezono zaključili košarkarji Hidrie, ki jih čakajo še kvalifikacije za 3. SKL.

Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji