Išči po strani...
 

2. SKL: Grosuplje gostuje v Slovenskih Konjicah

Ljubljana - V soboto sta se v 2. SKL v Ligi za razvrstitev odvila dva srečanja. Parklji so morali priznati premoč ECE Triglavu, Portorož je bil boljši od Plame Pur. V Ligi za obstanek je Ljubljana ugnala Brinox Medvode, srečanje med Konjicami in Grosupljem bo na sporedu v torek.

2. SKL: Konjice boljše od Medvod, Ljubljana ugnala Grosuplje

Ljubljana - V soboto so bila na sporedu prva srečanja drugega dela 2. SKL. V Ligi za razvrstitev je Plama Pur premagala ECE Triglav, Parklji so bili nemočni v Portorožu. V Ligi za obstanek so Konjice ugnale Brinox Medvode, Ljubljana je bila boljša od Grosupljega.

2. SKL: LTH Castings in Celje z zmago v Ligo NKBM za obstanek

Ljubljana - V soboto je bilo na sporedu vseh šest tekem 22. kola 2. SKL. LTH Castings je ugnal Parklje, Celje je bilo boljše od Ljubljane, Konjice so izgubile v Podčetrtku, Medvode so morale priznati premoč Portorožu, Mesarija Prunk je premagala Triglav, Plama Pur je prišla do zmage v Grosupljem. MVP kola je postal Jan Dornik (LTH Castings).

2. SKL: Triglav boljši od Parkljev; Cerkovnik, Kavgić in Bačvič MVP

Ljubljana - V sredo je bilo na sporedu pet obračunov 20. kola 2. SKL. Podčetrtek je ugnal Ljubljano, Konjice so bile boljše od Plame Pur, LTH Castings je bil neuspešen proti Medvodam, Portorož je zmagal v Celju. Triglav je na domačem parketu premagal Parklje.

2. SKL: Ljubljana z 20 trojkami ugnala Grosuplje; MVP Koštomaj

Ljubljana - V soboto se je odvilo pet tekem 21. kola 2. SKL. Parklji so izgubili proti Medvodam, Konjice so ugnale LTH Castings, Celje je zmagalo na gostovanju v Sežani, Plama Pur je morala priznati premoč Podčetrtku, Triglav je bil boljši od Portoroža. Košarkarji Ljubljane so presenetili ekipo Grosupljega.

2. SKL: Derbi vodilnih ekip Mesariji Prunk; Srebovt MVP 19. kola

Ljubljana - V soboto je bilo na sporedu vseh šest tekem 19. kola 2. SKL. Ljubljana je morala priznati premoč Konjicam, Mesarija Prunk je ugnala vodilni Podčetrtek, Plama Pur je bila boljša od LTH Castings, Celje je izgubilo s Parklji, ECE Triglav je bil nemočen v Medvodah, Portorož je ugnal Grosuplje.

Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji