Išči po strani...
 

1. SKL (Ž): Celjanke pričakujejo Grosuplje

Ljubljana - V torek bo na sporedu prvo srečanje 4. kola 2. dela 1. SKL za ženske. Ob 18.00. se bodo Celjanke pomerile z Grosupljem. V sredo bo Ježica gostila Triglav, Konjice se bodo srečale z Ilirijo. Obračun Domžale : Maribor bo na sporedu v soboto.

MVP 3. kola drugega dela 1. SKL (Ž): Rebeka Abramovič (Triglav)

Ljubljana - Najkoristnejša košarkarica 3. kola drugega dela 1. SKL za ženske je že petič v tej sezoni postala slovenska reprezentantka Rebeka Abramovič. Igralka Triglava je na tekmi proti Domžalam dosegla statistični indeks 40 (25 točk, 4 skoki, 5 podaj, 13 prid. žog).

1. SKL (Ž): Ježici ljubljanski obračun

Ljubljana - V soboto so v tretjem kolu drugega dela 1. SKL za ženske Konjice izgubile proti Celjankam, Triglav je brez težav ugnal Domžale. Košarkarice Grosupljega so slavile zmago v Mariboru. V sredo je bila Ježica boljša od Ilirije.

MVP 2. kola drugega dela 1. SKL (Ž): Chidom in Abramovič

Ljubljana - Najkoristnejši košarkarici drugega kola drugega dela 1. SKL za ženske sta postali Oderah Chidom (23 točk, 12 skokov, 1 podaja, 3 pridobljene žoge, 6 blokad) in Rebeka Abramovič (22 točk, 5 skokov, 9 podaj, 8 pridobljenih žog). Obe sta dosegli statistični indeks 35.

1. SKL (Ž): Ježičanke ugnale Konjice

Ljubljana - Zaključilo se drugo kolo drugega dela 1. SKL za ženske. Ježičanke so v domači dvorani ugnale Konjice, Cinkarna Celje in Triglav do rutiniranih zmag, po odlični drugi in tretji četrtini uspešna tudi Ilirija.

MVP 1. kola drugega dela 1. SKL (Ž): Larisa Ocvirk (Cinkarna Celje)

Ljubljana - Najkoristnejša igralka 1. kola drugega dela sezone 1. SKL za ženske je postala Larisa Ocvirk. Košarkarica Cinkarne Celje je za zmago svoje ekipe nad Ježico prispevala 20 točk, 7 skokov, 6 asistenc, 1 pridobljeno žogo in 1 blokado - valorizacija 34.

Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji