Išči po strani...
 

Jan Kosi si je poškodoval meniskus

Koper - Občasni slovenski reprezentant Jan Kosi bo iz košarkarskih igrišč odsoten vsaj mesec dni. Pregled v Splošni bolnišnici Izola je pokazal, da si je Kosi na nedeljski tekmi Lige Nova KBM za prvaka s Šenčurjem poškodoval meniskus.

Liga NKBM za prvaka: Sixt do zmage na ponovitvi finala Pokala Spar

Ljubljana - V soboto se je začelo 2. kolo Lige Nova KBM za prvaka. Ilirija je na domačem parketu premagala Rogaško, Krka je bila boljša od Helios Suns. V nedeljo je Sixt Primorska ugnala Šenčur GGD. Obračun Šentjur : Petrol Olimpija bo na sporedu v sredo.

Liga NKBM za obs.: Podčetrtek v končnici strl odpor Celja

Ljubljana - S srečanjem med LTH Castings in Zlatorogom se je začelo drugo kolo Lige Nova KBM za obstanek. V Škofji Loki so do tesne zmage prišli Laščani. V soboto so Hopsi ugnali Mesarijo Prunk, Celjani so po napetem zaključku izgubili s Podčetrtkom.

MVP 1. kola Lige NKBM za prvaka: Miloš Pešić (Šentjur)

Ljubljana - Najkoristnejši košarkar 1. kola Lige Nova KBM za prvaka je postal Miloš Pešić. Igralec Šentjurja je na tekmi proti Helios Suns dosegel 30 točk, 3 skoke in 6 podaj - valorizacija 30.

Liga NKBM za prvaka: Ljubljanski obračun pripadel Olimpiji

Ljubljana - V soboto so s tekmovanjem začele tudi ekipe v Ligi Nova KBM za prvaka. Na prvem obračunu je Rogaška premagala oslabljeni Šenčur, Šentjur je v Domžalah po podaljšku ugnal Helios. Krka je pred domačimi gledalci ugnala Sixt Primorsko. Olimpija je bila zanesljivo boljša od Ilirije.

Hopsi in Zlatorog uspešno začeli boj za obstanek v Ligi NKBM

Ljubljana - Štiri najboljša moštva 2. SKL so se priključila Zlatorogu in Hopsom v boju za obstanek v Ligi Nova KBM. Podčetrtčani so na prvem srečanju z 12 točkami naskoka ugnali LTH Castings. V soboto so Hopsi visoko premagali Celjane, Zlatorog je bil brez težav boljši od Mesarije Prunk.

Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji