Išči po strani...
 

Prijavi se na tabor Košarkarske zveze Slovenije

Ljubljana - Z začetkom poletja bo zaživel že 42. tabor Košarkarske zveze Slovenije, ki ga bomo tudi letos organizirali na dveh lokacijah. Fantje in dekleta se bodo v dveh izmenah družili v Postojni, najmlajši košarkarji in košarkarice pa se bodo zabavali v Strunjanu. Prijavi se še zdaj in postani prvak poletja!

Še mesec dni do začetka prijav na tabore KZS

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije bo tudi letos organizirala tradicionalne poletne tabore. Fantje in dekleta se bodo družili v Postojni, tabor za najmlajše pa se seli v Strunjan. Do začetka prijav nas loči še mesec dni.

Zimske počitnice so pred vrati. Že veste kaj boste počeli?

Ljubljana - Tudi letošnje zimske počitnice bodo košarkarsko obarvane. Košarkarska zveza Slovenije namreč v sodelovanju z lokalnimi organizatorji počitniškega varstva znova pripravlja pravo košarkarsko zabavo. Mladi šolarji in šolarke bodo skozi Igrivo košarko spoznali vse čare košarkarske igre in se družili s priljubljenim Lipkom.

Gal in Zala sta se v Madridu srečala z Luko Dončićem

Ljubljana - Nagrajenca Igrive košarke sta si v Madridu ogledala spektakel med domačim Realom in NBA moštvom Oklahoma City Thunder. Po tekmi sta se srečala s številnimi košarkarskimi zvezdniki, pozdravil ju je tudi Luka Dončić.

Zabavaj se z Igrivo košarko na Otroškem bazarju

Ljubljana - Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani bo med petkom in nedeljo potekal že 11. Otroški bazar, na katerem bo v petek prisotna tudi Igriva košarka. Vsem zbranim se bosta na igrišču pridružila tudi Marko Milić in Lipko!

Velika nagradna igra KZS in NBA za otroke

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije in partner Igrive košarke NBA nadaljujeta odlično sodelovanje, začeto že leta 2011 z Basketball without borders. Letos znova pripravljata veliko nagradno igro za otroke od 4. do 9. leta starosti, katere glavna nagrada je pot v Madrid in ogled tekme v okviru NBA turneje po Evropi, na kateri se bosta pomerili...

VIDEOTEKA

Naš namen

S projektom Igriva košarka skušamo pri Košarkarski zveze Slovenije košarko popularizirati in ji omogočiti boljšo prepoznavnost med najmlajšimi.

Projekt omogoča dostop do košarkarske igre vsem otrokom z željo po spoznavanju košarkarske žoge in koša. To poletje bomo s povezovanjem z različnimi društvi in skupnim organiziranjem enodnevnih prireditev približali košarko tisočim mladih navdušencev.

Koledar dogodkov

Ni izbranih dogodkov

Ambasador Rašo Nesterović

Rašo Nesterović, ambasador projekta Igriva košarka in nekdanji kapetan slovenske reprezentance:

"S pomočjo košarke otroci razvijajo vrednote in spoznavajo zakone življenja. Pravo veselje je ob tem spremljati tudi najmlajše športnike. Že v preteklosti sem podpiral tovrstne projekte in z veseljem se bom pridružil tudi temu."

Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji