Išči po strani...
 

Učenke v Konjicah, dijakinje v Ljubljani in dijaki v Novem mestu

Ljubljana - V teh dneh šolarji vzhodnega dela Slovenije še uživajo v zimskih počitnicah, kaj kmalu pa se bodo znova podali na košarkarska igrišča. Bližajo se namreč zaključni boji Košarkarskega Superšolarja za starejše učence in učenke ter DPSŠ za dijake in dijakinje.

Polfinale končan, pred vrati zaključni boji

Kranj - S turnirjem starejših učencev v Kranju se je zaključil polfinalni del Košarkarskega Superšolarja in DP srednjih šol. Zadnjo vstopnico finalnega turnirja regij so si priigrali košarkarji OŠ Jakoba Aljaža Kranj. Pred mladimi šolarji in šolarkami so tako le še zaključni boji. Organizatorji in datumi turnirjev bodo znani v prihodnjih dneh.

Turnir v Šoštanju pripadel gostiteljem

Šoštanj - Na polfinalnem turnirju v Šoštanju smo dobili še sedme udeležence finalnega turnirja regij Košarkarskega Superšolarja za starejše učence. To so postali košarkarji domače OŠ Karla Destovnika Kajuha Šoštanj, ki so bili boljši od Mariborčanov in Ptujčanov.

Znani novi udeleženci zaključnih bojev

Murska Sobota - Na šolskih košarkarskih igriščih je vse bolj napeto. Na današnjih turnirjih v Murski Soboti, Ljubljani in Mariboru smo namreč dobili nove udeležence zaključnih bojev.

Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji