Išči po strani...

Triglavanke do drugega naslova pokalnih zmagovalk!

11.03.2018 / Tekmovanja KZS Naslovnica Pokal članic

Kranj - V Kranju sta se v nedeljo za pokalno lovoriko Slovenije udarili ekipi Triglava in Cinkarne Celje. Po ogorčenem boju so se drugega naslova pokalnih zmagovalk veselile Triglavanke, ki so zmagale z 72:68. MVP finalnega turnirja je postala Rebeka Abramovič.Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Mini pokala deklet: Ježica do drugega naslova, Konjice do brona

11.03.2018 / Tekmovanja KZS Pokal članic Mlajše kategorije Naslovnica

Kranj - V Kranju smo danes dobili zmagovalke Mini pokala deklet za sezono 2017/18. Do naslova pokalnih prvakinj so prišle košarkarice Ježice, ki so v finalu ugnale Triglav. Na tekmi za tretje mesto so Konjičanke ugnale ekipo Felix Zasavje.

Pokal članic: V finalu Cinkarna Celje in Triglav

09.03.2018 / Tekmovanja KZS Naslovnica Pokal članic

Kranj - V finalu 27. Pokala članic bomo četrtič zapored spremljali obračun med Triglavom in Cinkarno Celje. Celjanke so v prvem polfinalu odpravile Ilirijo, Triglav pa je bil boljši od Konjic. Finale bo na sporedu jutri ob 17. uri.

Finalni turnir Pokala članic bo gostil Kranj

20.02.2018 / Tekmovanja KZS Naslovnica Pokal članic

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije je organizacijo finalnega turnirja Pokal članic dodelila Ženskemu košarkarskemu klubu Triglav. Zaključno dejanje pokalnega tekmovanja bo potekalo 10. in 11. marca v Kranju.

Polfinale Pokala članic: Konjice s Triglavom, Ilirija s Celjem

22.01.2018 / Tekmovanja Naslovnica Pokal članic

Ljubljana - Na sedežu Košarkarske zveze Slovenije so danes izžrebali pare polfinala Pokala Članic. V prvem polfinalu se bosta srečali ekipi Konjic in Triglava, v drugem pa Akson Ilirija in Cinkarna Celje. Zaključni turnir bo na sporedu 10. in 11. marcem.

OSTALE NOVICE

Displaying results 1 to 16 out of 243

Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji